Branche afvalinzamelaars

Afvalinzamelaars

VE-Systems is actief in meerdere dienstverlenende branches, afvalinzameling is één van de markten waarin VE-Systems actief is. Op het gebied van afvalinzameling biedt VE-Systems advies op maat en levert facilitair logistieke middelen als bouwstenen van totaaloplossingen. Doel is dat de logistieke en facilitaire processen binnen (zorg)organisaties zo efficiënt mogelijk worden, met de juiste keuze van producten op basis van klantspecificaties. VE-Systems is met VE-Solutions nog beter in staat om maatwerkoplossingen uit te werken, faciliteren en realiseren. Dit geldt gezien de jarenlange ervaring zeker voor de totaaloplossingen binnen afvalinzameling.

Oplossingen voor afvalinzamelaars

VE-Systems heeft facilitair logistieke middelen voor afvalinzamelaars, door altijd te focussen op de totale dienstverlening worden de juiste middelen ingezet voor het oplossen van de klant specifieke wensen en eisen. Ten behoeve van afvalinzameling worden, als de functionaliteit erom vraagt, klant specifieke maatwerk oplossingen geboden en geïnstalleerd. Deze oplossingen komen tot stand door intensief klantcontact, hier worden de wensen, eisen en specificaties inzichtelijk gemaakt en op basis daarvan worden creatieve oplossingen uitgewerkt en gerealiseerd. VE-Systems levert onder andere aan afvalinzamelaars medische (SZA) afvalverpakkingen voor zorginstellingen. Verder realiseert VE-Systems facilitaire oplossingen en interne transportmiddelen voor opslag en transport en het scheiden van afvalstromen. Daarnaast heeft VE-Systems oplossingen voor absorptiemateriaal, voor toepassingen bij transport van medisch (SZA) afval. VE-Systems adviseert hier maximaal op het gebied van duurzaamheid en MVO, samen de wereld net een stukje beter maken is hierbij het uitgangspunt.

Branche afvalinzamelaars

Betrouwbare partner

Nadat de probleemanalyse inzichtelijk is en de exacte wensen, eisen en specificaties geformuleerd zijn, wordt er gestart met de projectmatige uitwerking. Met jarenlange ervaring heeft VE-Systems inmiddels specialistische kennis in afvalinzameling en het brede assortiment producten zorgt voor klant specifieke maatwerk oplossingen. Verder speelt snelle, open en eerlijke communicatie een belangrijke rol. Dit alles komt terug tijdens de realisatie, heldere communicatie en een project- en praktische aanpak zijn vanzelfsprekend en zorgen ervoor dat de soms hoge en unieke eisen zo specifiek mogelijk gerealiseerd worden.

VE-Systems is inmiddels voor veel afvalinzamelaars een betrouwbare partner voor logistieke en facilitaire vraagstukken. Verder heeft VE-Systems mooie referenties op haar naam staan en ervaringen in eerdere uitdagende trajecten opgedaan. Met VE-Solutions levert VE-Systems kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen, allemaal getriggerd door vraagstukken van industriële en zorg gerelateerde klanten. VE-Systems is een totaalleverancier en kennispartner in logistieke en facilitaire processen.

Contact

Onze strategie, branche- productkennis en creativiteit resulteert in veel langdurige relaties met vele afvalinzamelaars. Met VE-Solutions zorgen wij voor een totaaloplossing in plaats van enkel een standaardproduct. Benieuwd welke totaaloplossingen VE-Systems voor afvalverwerking eerder heeft mogen realiseren? Lees dan verder bij onze cases. Direct al behoefte aan contact met een medewerker die kennis heeft van uw branche? Neem dan contact met ons op.