Zorgbranche default header

Metro

We put space to work

Metro produceert al meer dan 90 jaar om de wereld georganiseerder, efficiënter en productiever te maken. Er worden meer dan 30.000 producten aan klanten over de hele wereld aangeboden. Productcategorieën zoals geavanceerde polymeerrekken, medische en speciale toepassingskarren, opbergkasten, verwarmde kasten, rekken met hoge dichtheid, wandopslagsystemen, roestvrijstalen vervaardigde producten en nog veel meer.

De producten van Metro onderscheiden door de kenmerken die ze inbouwen. Bijvoorbeeld verstelbaarheid, corrosieweerstand, energiezuinige isolatie, modulariteit, wendbaarheid, ergonomie of duurzaamheid, de producten bieden ongeëvenaarde prestaties en waarde, ondersteund door een serviceverplichting die klanten op de eerste plaats zet. We zetten deze functies in voor toepassing specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat professionals over de juiste tools beschikken voor hun werk.

Producten van Metro hebben een industriële en high tech uitstraling. De stellingen zijn gemaakt van verchroomd staal en zijn veelgebruikte racks binnen Ziekenhuis OK en CSA omgevingen. Super Erecta draadstellingen zijn erg geschikt voor de opslag van middelgrote tot grotere verpakkingen. Daarnaast zijn Metro Erecta draadstellingen goed te gebruiken voor bijvoorbeeld hygiënische opslag van zakken. Metrosystemen vangen weinig stof en zijn optioneel op te bouwen in een hoek van 90 graden. Zo worden alle ruimtes zo optimaal mogelijk benut. Mede daardoor zijn Metro draadstellingen multifunctionele opslagoplossingen welke snel en eenvoudig te monteren zijn.

Meer weten over Metro? Ga naar het productoverzicht! Of neem contact op met VE-Systems voor meer informatie.