Zorgbranche default header

Hammerlit

…Made to work - Kwaliteit geeft vertrouwen

Hammerlit biedt al meer dan 60 jaar facilitair logistieke oplossingen voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Oplossingen die uitstekend van kwaliteit zijn, robuust, bedrijfsveilig en duurzaam.

Alle Hammerlit producten hebben een ding gemeen: ze doen precies wat ze moeten doen met absolute functionele betrouwbaarheid, voor een leven lang en vaak nog langer. Producten zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik en kunnen onder de zwaarste omstandigheden probleemloos functioneren. Dit betaalt zich uit aan de eindgebruikers die er dagelijks mee mogen werken.

Door continue te luisteren naar eindgebruikers, is Hammerlit een kwaliteitsleider en beschouwd het zichzelf als trendsetter op gebied van de productgebieden waarin ze actief zijn. Naast het standaard assortiment is VE-Systems in samenwerking met Hammerlit ook in staat om maatwerkoplossingen te leveren welke maximaal zijn afgestemd op de gewenste of vereiste klantspecificaties.

Het productportfolio van Hammerlit voorziet VE-Systems van kwaliteitsproducten wat samen met omvangrijke expertise leidt tot goede adviezen. Hammerlit producten zijn onder andere in te zetten bij patiëntenzorg, infectiepreventie, was transport, transport van steriele goederen, afvalinzameling. Hiermee kan VE-Systems zeer klant specifiek maatwerk producten van de hoogste kwaliteit leveren als bouwsteen van totaaloplossingen of als los product.

De kwaliteitsproducten van Hammerlit zijn geproduceerd om echt tegen een stootje te kunnen – en dat is precies waarom ze zo populair zijn.

Meer weten over Hammerlit en de totaaloplossingen van VE-Systems? Ga naar het productoverzicht! Of neem contact op met VE-Systems voor meer informatie.