Naaldencontainer-CS-Veiligheidsklep-serie

AP Medical

Your safety choice

AP Medical is een merk van Keter Italia. Een organisatie die oplossingen bedenkt, ontwerpt en produceert hoogwaardige duurzame medische afvalverpakkingen voor het afvoeren van specifiek ziekenhuisafval. Met meer dan 40 jaar ervaring in de kunststof spuitgietindustrie is het bedrijf een van Europa’s leiders in de sector. Met een breed productassortiment, duurzame materialen van topkwaliteit en talrijke productcertificeringen is AP Medical een belangrijke partner voor VE-Systems.

Naaldencontainer-CS-Veiligheidsklep-serie Het AP Medical assortiment omvat onder andere disposable afvalcontainers voor het afvoeren van specifiek ziekenhuisafval en is onderverdeeld in UN gekeurde afvalvaten en naaldencontainers. De verschillende modellen naaldencontainers, geschikt voor naalden en snijgereedschappen, zijn ontworpen om het doorboren van naalden en canules, wat de belangrijke oorzaak van letsel bij zorgpersoneel zijn, te voorkomen. De afvalcontainers, voor het afvoeren van specifiek ziekenhuisafval zijn uitgevoerd met perifere lijm die in de deksels zijn aangebracht om een luchtdichte afsluiting met de container te garanderen en zo elk risico op infectie tegen te gaan.

Alle producten van AP Medical worden gegarandeerd door kwaliteitscertificeringen die zijn verkregen in overeenstemming met de strengste internationale normen op het gebied van veiligheid. Gemaakt van eersteklas virgin en gerecyclede kunststof, zijn de AP Medical containers bestand tegen vloeistoffen en oplosmiddelen en kunnen ze worden verwijderd door verbranding zonder dat er schadelijke gassen vrijkomen. Dit in overeenstemming met de huidige milieu gerelateerde internationale normen.

Om de technische kwaliteit van haar producten te garanderen, heeft AP Medical ze gecertificeerd volgens de strengste erkende Europese en internationale normen. De producten zijn goedgekeurd volgens UN, Kitemark, Marque NF en zijn FDA gecertificeerd

Meer weten over AP Medical en de totaaloplossingen van VE-Systems? Ga naar het productoverzicht! Of neem contact op met VE-Systems voor meer informatie.