Branche ziekenhuizen en klinieken

Ziekenhuizen en klinieken

VE-Systems is actief in meerdere dienstverlenende branches, ziekenhuizen en klinieken is één van de markten waarin VE-Systems actief is. Binnen ziekenhuizen en klinieken biedt VE-Systems advies op maat en levert logistieke middelen als bouwstenen van totaaloplossingen. Doel is dat de logistieke en facilitaire processen van ziekenhuizen en klinieken zo efficiënt mogelijk worden, met de juiste keuze van producten op basis van klantspecificaties. VE-Systems is met VE-Solutions nog beter in staat om maatwerkoplossingen uit te werken, faciliteren en realiseren. Dit geldt gezien de jarenlange ervaring zeker voor de totaaloplossingen binnen de ziekenhuizen en klinieken.

Oplossingen voor ziekenhuizen en klinieken

VE-Systems heeft facilitair logistieke middelen voor ziekenhuizen en klinieken. Door altijd te focussen op de totale dienstverlening worden de juiste middelen ingezet voor het oplossen van de klant specifieke wensen en eisen. Voor ziekenhuizen en klinieken worden, als de functionaliteit erom vraagt specifieke maatwerk oplossingen geboden en geïnstalleerd. Deze oplossingen komen tot stand door intensief klantcontact, hier worden de wensen, eisen en specificaties inzichtelijk gemaakt en op basis daarvan worden creatieve oplossingen uitgewerkt en gerealiseerd. VE-Systems levert aan ziekenhuizen en klinieken oplossingen voor alle afdelingen, of het nu gaat om steriele, niet steriele omgevingen, (RVS) werkplekinrichting, (RVS) wagens en/of oplossingen voor de facilitaire logistieke stromen. VE-Systems adviseert hier maximaal op het gebied van duurzaamheid en MVO, samen de wereld net een stukje beter maken is hierbij het uitgangspunt.

Branche ziekenhuizen en klinieken

Betrouwbare partner

Nadat de probleemanalyse inzichtelijk is en de exacte wensen, eisen en specificaties geformuleerd zijn wordt er gestart met de projectmatige uitwerking. Met jarenlange ervaring heeft VE-Systems inmiddels specialistische kennis in ziekenhuizen en klinieken en het brede assortiment producten zorgt voor klant specifieke maatwerk oplossingen. Verder speelt snelle, open en eerlijke communicatie een belangrijke rol. Dit alles komt terug tijdens de realisatie, heldere communicatie en een project- en praktische aanpak zijn vanzelfsprekend en zorgen ervoor dat de soms hoge en unieke eisen zo specifiek mogelijk gerealiseerd worden.

VE-Systems is inmiddels voor veel ziekenhuizen en klinieken een betrouwbare partner voor alle logistieke en facilitaire vraagstukken. Verder heeft VE-Systems mooie referenties op haar naam staan en ervaringen in eerdere uitdagende trajecten opgedaan. Met VE-Solutions levert VE-Systems kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen, allemaal getriggerd door vraagstukken van ziekenhuizen en klinieken. VE-Systems is een totaalleverancier en kennispartner in logistieke en facilitaire processen.

Contact

Onze strategie, branche- productkennis en creativiteit resulteert in veel langdurige relaties met vele ziekenhuizen en klinieken. Met VE-Solutions zorgen wij voor een totaaloplossing in plaats van enkel een standaardproduct. Benieuwd welke totaaloplossingen VE-Systems voor ziekenhuizen en klinieken eerder heeft mogen realiseren? Lees dan verder bij onze cases. Direct al behoefte aan contact met een medewerker die kennis heeft van uw branche? Neem dan contact met ons op.