zorginstellingen

Zorginstellingen

VE-Systems is actief in meerdere dienstverlenende branches, zorginstellingen is één van de markten waarin VE-Systems actief is. Binnen zorginstellingen biedt VE-Systems advies op maat en levert logistieke middelen als bouwstenen van totaaloplossingen. Doel is dat de logistieke en facilitaire processen van zorginstellingen zo efficiënt mogelijk worden, met de juiste keuze van producten op basis van klantspecificaties. VE-Systems is met VE-Solutions nog beter in staat om maatwerkoplossingen uit te werken, faciliteren en realiseren. Dit geldt gezien de jarenlange ervaring zeker voor de totaaloplossingen binnen zorginstellingen.

Oplossingen voor zorginstellingen

VE-Systems heeft facilitair logistieke middelen voor zorginstellingen, door altijd te focussen op de totale dienstverlening worden de juiste middelen ingezet voor het oplossen van de klant specifieke wensen en eisen. Voor zorginstellingen worden, als de functionaliteit erom vraagt specifieke maatwerk oplossingen geboden en geïnstalleerd. Deze oplossingen komen tot stand door intensief klantcontact. Hiervoor worden de wensen, eisen en specificaties inzichtelijk gemaakt en op basis daarvan worden creatieve oplossingen uitgewerkt en gerealiseerd. VE-Systems levert aan zorginstellingen oplossingen voor de facilitaire logistieke stromen, zoals was- en linnentransport, afvaltransport en interne distributiemiddelen. Maar ook afvaloplossingen waaronder medicatie retourboxen en afvalscheidingsunits. Daarnaast worden er opslagsystemen waaronder medicijn- en verbandkasten en stellingen voor diverse ruimtes gerealiseerd. Ook verzorgingswagens voor medicatieverstrekking en opslag van medische benodigdheden. En uiteraard realiseert VE-Systems ook oplossingen op het gebied van desinfectie en hygiëne. VE-Systems adviseert hier maximaal op het gebied van duurzaamheid en MVO, samen de wereld net een stukje beter maken is hierbij het uitgangspunt.

zorginstellingen

Betrouwbare partner

Nadat de probleemanalyse inzichtelijk is en de exacte wensen, eisen en specificaties geformuleerd zijn wordt er gestart met de projectmatige uitwerking. Met jarenlange ervaring heeft VE-Systems inmiddels specialistische kennis in zorginstellingen en het brede assortiment producten zorgt voor klant specifieke maatwerk oplossingen. Verder speelt snelle, open en eerlijke communicatie een belangrijke rol. Dit alles komt terug tijdens de realisatie, heldere communicatie en een project- en praktische aanpak zijn vanzelfsprekend en zorgen ervoor dat de soms hoge en unieke eisen zo specifiek mogelijk gerealiseerd worden.

VE-Systems is inmiddels voor veel zorg- en verpleeghuizen een betrouwbare partner voor logistieke en facilitaire vraagstukken. Verder heeft VE-Systems mooie referenties op haar naam staan en ervaringen in eerdere uitdagende trajecten opgedaan. Met VE-Solutions levert VE-Systems kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen, allemaal getriggerd door vraagstukken van zorginstellingen. VE-Systems is een totaalleverancier en kennispartner in logistieke en facilitaire processen.

Contact

Onze strategie, branche- productkennis en creativiteit resulteert in veel langdurige relaties met vele zorginstellingen. Met VE-Solutions zorgen wij voor een totaaloplossing in plaats van enkel een standaardproduct. Benieuwd welke totaaloplossingen VE-Systems voor zorginstellingen eerder heeft mogen realiseren? Lees dan verder bij onze cases. Direct al behoefte aan contact met een medewerker die kennis heeft van uw branche? Neem dan contact met ons op.