Header logistiek

Máxima Medisch Centrum

Steriel magazijn

Het Máxima MC is een topklinisch ziekenhuis met vestigingen in Eindhoven en Veldhoven. Het steriele magazijn was verouderd, voldeed niet meer aan de eisen van de huidige tijd en werd daarom volledig verbouwd.

De concrete opdracht voor VE-Systems was het nieuwe steriele magazijn voorzien van nieuwe stellingen en daarbij te zorgen voor een optimaal logistiekplan.

VE-Systems Case Maxima 3

"

Fijne sparringpartner, die ook duidelijk met argumenten aangeeft wanneer je iets niet moet doen en afspraak = afspraak

"

Teamleider logistiek

Header logistiek

Efficiënte indeling en werkprocessen

Het Máxima Medisch Centrum had zelf een idee over de gewenste indeling. VE-Systems heeft hierna gekeken en aanvullend advies gegeven met betrekking tot een optimale functionaliteit.

Slimme looproutes, ideale afstanden tussen de gangpaden en het snel en makkelijk vinden van snel roterende producten waren hierbij belangrijke uitgangspunten. Ook het naleven van geldende hygiëne voorschriften waren een belangrijke factor waarmee rekening gehouden diende te worden.

IMG_1283

VE-Systems heeft op basis van alle eisen gekozen voor Metro Super Erecta draadstellingen van chroom met vakverdelers om de ruimtes zo optimaal mogelijk in te delen.

Door ook gebruik te maken van de handige etikethouders is het picken en scannen van de artikelen vele malen eenvoudiger geworden.

IMG_1284

Producten als bouwstenen

Door het gebruik van het bovenstaand product heeft VE-Systems een oplossing gevonden voor de verbouwing van het magazijn van het Máxima Medisch Centrum.

Uiteindelijk kan VE-Systems met trots terugkijken op een geslaagd advies en de levering van de daarbij behorende producten. Doordat VE-Systems de montage in eigen beheer heeft uitgevoerd, kon er een strakke planning gehanteerd woorden en kon de oplevering ruim binnen de gestelde tijd worden gerealiseerd

Door het brede assortiment en ver teruggaande ervaring in diverse branches is VE-Systems in staat een complete en volledige oplossing aan te bieden.

Wil jij meer weten over andere cases? Ga dan hier naar onze cases overzichtspagina.

Ben jij benieuwd naar de vele oplossingen die VE-Systems te bieden heeft op het gebied van opslag en stellingen? Neem contact op met VE-Systems voor meer informatie.

Producten bij deze case