Header logistiek

Markenheem

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan ruim 380 cliënten in vijf woonzorgcentra en 450 cliënten op de dagbesteding in de regio Doetinchem en Bronckhorst. In mei 2022 heeft Markenheem een nieuw woonzorgcentrum geopend in Zelhem, een nieuwe accommodatie voor 32 bewoners opgedeeld in 2 woonlagen en 4 woongroepen. Om alle medische artikelen een goede locatie te geven was het idee om per woonlaag één medicatieruimte te creëren. Daarnaast was er de wens om per woongroep een medicatiewagen in te kunnen zetten.

Markenheem zocht een gespecialiseerde organisatie die ze kon adviseren over medicatiewagens, de inrichting van de medicatieruimten en alle gewenste onderdelen kon leveren en installeren. Omdat VE-Systems al bij een vorig project betrokken is geweest en Markenheem daar uiterst tevreden over was, zijn we gevraagd om bij deze nieuwbouw mee te denken, te adviseren en een voorstel uit te brengen. Uiteindelijk hebben we de opdracht gekregen omdat het advies het meest volledig was en passend bij de uitstaande vraag. Daarnaast waren we ook een stuk voordeliger.

"

Doordat we op tijd in gesprek gegaan zijn met elkaar en de wensen goed hebben doorgesproken is alles prima verlopen. Tussentijdse wijzigingen konden makkelijk worden meegenomen vanwege de flexibiliteit van VE-Systems. Wij zijn erg tevreden over het advies, de geboden oplossingen, kwaliteit van de producten en fijne samenwerking.

"

Guido Adriaanse

Facilitair Adviseur Markenheem
Header logistiek

Producten als bouwstenen

VE-Systems heeft met betrekking tot de medicatiewagens de PX-wagen geadviseerd. Een mooie, robuuste medicatiewagen met bovendien een huiselijke uitstraling en kleur, volledig passend bij deze nieuwe accommodatie. Deze medicatiewagen hebben we voorzien van een iPadhouder, handschoendispenser, naaldencontainerhouder en afvalbak. Voor het afsluiten van de wagen is er gekozen voor een Salto slot. Op speciaal verzoek hebben wij daarnaast in elke medicatiewagen een opiatenkastje ingebouwd.

De medicatiewagen is uitgerust met draagwanden zodat er gewerkt kan worden met de handige ISO manden. Tevens hebben we medicijnbakjes met tussenschotten geleverd voor in de manden zodat het opbergen, verdelen en scheiden van de medicatie vlekkeloos kan verlopen.

Voor de medicatieruimten is er gekozen voor modulaire medicijnkasten voorzien van draagwanden en afgewisseld met legplanken en ISO manden. Met de handige verdelers en het slimme "stoplicht" voorraadsysteem kunnen ze hier weer jaren vooruit. Ook in deze kasten hebben we een opiatenkastje ingebouwd en is er een medicijnkoelkast geïntegreerd. Door het gebruik van deze producten als bouwstenen heeft VE-Systems een complete oplossing weten te bieden voor de wensen van Markenheem.

VE-Systems kijkt met trots terug op een geslaagd advies en de levering van de daarbij behorende producten die de bouwstenen vormen van de totale oplossing. Door het brede assortiment en jarenlange ervaring in diverse branches is VE-Systems wederom in staat gebleken een volledige en complete oplossing aan te bieden.

Meer weten?

Benieuwd naar de vele oplossingen die VE-Systems te bieden heeft op het gebied van medicatiewagens en medicijn- en verbandkasten? Neem dan contact op met VE-Systems voor meer informatie. Meer weten over andere cases? Ga dan hier naar onze cases overzichtspagina.

Producten bij deze case