Zorgbranche default header

Modulair maatwerk

Modulair maatwerk biedt oplossingen voor organisaties die behoefte hebben aan een efficiënte inrichting van hun magazijn en logistieke systemen. Een van de uitdagingen waar veel zorgorganisaties mee te maken krijgen is het inrichten van steriele magazijnen en het bevoorraden van operatiekamers en andere afdelingen die daarbij betrokken zijn. Dit was ook het geval voor een van onze opdrachtgevers die bij ons aanklopte voor hulp.

IMG_5263

De opdrachtgever had behoefte aan een totaalconcept voor de herinrichting van het steriele magazijn en de bevoorrading van het OKC (operatiecentrum). Wij hebben de opdrachtgever geholpen bij het efficiënt inrichten van het magazijn en het ontwerpen van een logistiek systeem dat volledig was afgestemd op hun specifieke behoeften.

Onze unieke selling points voor deze opdrachtgever waren ons vermogen om als totaalleverancier op te treden en onze expertise in het ontwerpen en inrichten van logistieke systemen. Door onze jarenlange ervaring in de sector waren we in staat om de opdrachtgever een oplossing te bieden die perfect aansloot bij hun specifieke behoeften.

Een van de voordelen die we onze opdrachtgever hebben geboden was de mogelijkheid om bestaande RVS ISO manden opnieuw te gebruiken. Door maatwerk ISO-wanden toe te voegen aan de voorraadkasten konden we deze manden hergebruiken, wat resulteerde in aanzienlijke kostenbesparingen voor de opdrachtgever.

IMG_5269

De opdrachtgever was zeer tevreden met de oplossing die we hebben geleverd. Onze expertise in modulair maatwerk heeft ervoor gezorgd dat we in staat waren om een efficiënt, flexibel en betrouwbaar systeem te ontwerpen en te implementeren dat volledig voldeed aan de specifieke eisen van de opdrachtgever. Door het modulaire ontwerp van het systeem kunnen wijzigingen en uitbreidingen op elk moment worden aangebracht, waardoor de opdrachtgever in staat is om in te spelen op toekomstige veranderingen en groei.

Onze ervaring in het ontwerpen en inrichten van logistieke systemen heeft ons geholpen om onze klanten een complete oplossing te bieden die voldoet aan al hun specifieke eisen. Door gebruik te maken van modulaire componenten kunnen we efficiënt en snel systemen ontwerpen en implementeren die aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner voor organisaties die behoefte hebben aan een efficiënte inrichting van hun magazijn en logistieke systemen.

f0c998c6-8ecf-4522-8c11-f1fc89a5a95c

Meer informatie?

Benieuwd naar de vele oplossingen die VE-Systems te bieden heeft op dit gebied? Neem dan contact met ons op, we maken graag kennis!