Header logistiek

Storteboom

Innovatieve uitbreiding voor het laboratorium van Storteboom

Storteboom, onderdeel van de 2 Sisters Food Group in Groot-Brittannië, is een toonaangevende verwerker van pluimvee. Het bedrijf beschikt over een eigen laboratorium waar onderzoek wordt uitgevoerd en producten worden getest. Voor de uitbreiding van het laboratorium heeft Storteboom de expertise van VE-Systems ingeschakeld. VE-Systems heeft reeds twee succesvolle projecten opgeleverd voor de vorige uitbreidingen van het laboratorium. Bij deze nieuwe uitbreiding was het doel om dezelfde uitstraling te behouden als de bestaande faciliteiten. Dit artikel gaat in op de innovatieve werkplekoplossingen die VE-Systems heeft geïmplementeerd en hoe zij voldaan hebben aan de wensen van de gebruikers.

IMG_0026

Een inventarisatie van gebruikerswensen

VE-Systems is gestart met een grondige inventarisatie van de gebruikerswensen. Dankzij de eerder verkregen kennis en jarenlange ervaring op het gebied van laboratoriuminrichting kon VE-Systems snel inspelen op de behoeften van Storteboom. Er werd een grove opzet van de werktekeningen gemaakt en vervolgens werd er ingezoomd op de details. Een belangrijke afwijking van de vorige tafels was de wens voor meerdere 230v aansluitingen op de tafels, die vervolgens naar de kabelgoten werden geleid. VE-Systems heeft deze kabelgoten geïntegreerd onder de tafels. Bovendien werd er zorgvuldig gekeken naar de gewenste posities van stopcontacten en doorvoeren. Kleine details die voor de gebruikers een groot voordeel opleveren.

Optimale indeling en efficiënte plaatsing

Een ander belangrijk aspect bij de uitbreiding van het laboratorium was de plaatsing van werkkasten met lades of deurtjes. VE-Systems heeft intern grondig onderzocht waar deze kasten het beste konden worden geplaatst om de werkplekken zo efficiënt mogelijk in te richten. Ook werd er rekening gehouden met de integratie van een spoeltafel op een strategische locatie. Het resultaat was een optimale indeling van het laboratorium, waarbij alle elementen naadloos op elkaar aansluiten en zorgen voor een efficiënte werkplek.

Vakkundige installatie en montage

Na het ontwerp- en productieproces was het tijd voor de installatie van de nieuwe werkplekken. VE-Systems heeft samengewerkt met een gespecialiseerde vervoerder om de op maat gemaakte meubelen op de tweede verdieping van het laboratorium in Putten te plaatsen. Met behulp van een kraan werden de meubelen veilig en nauwkeurig geïnstalleerd. De montage van de werkplekken werd verzorgd door VE-Systems zelf. Dankzij de professionele aanpak en expertise van VE-Systems kon het project binnen de gestelde deadline worden opgeleverd.

Een geslaagd project en tevreden klant

Het derde project dat VE-Systems heeft uitgevoerd voor Storteboom in het laboratorium is wederom een groot succes gebleken. Het resultaat is een uitbreiding die naadloos aansluit bij het bestaande laboratorium, met innovatieve werkplekoplossingen die voldoen aan de wensen van de gebruikers.

Maatwerk en advies: het succesverhaal

Het succesverhaal van VE-Systems en Storteboom is een mooi voorbeeld van maatwerk en advies op het gebied van werkplekoplossingen. Het begon met een collega die vernam dat Storteboom ging uitbreiden en de naam van VE-Systems noemde als partij met expertise op het vlak van werkplekinrichtingen in een veeleisende omgeving als een laboratorium. Dit leidde tot het eerste contact en uiteindelijk tot een langdurige samenwerking. VE-Systems heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn, die niet alleen hoogwaardige producten levert, maar ook advies op maat biedt. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant en te putten uit hun expertise en ervaring, heeft VE-Systems opnieuw een project tot een succesvol einde gebracht.

Conclusie: optimalisatie van de werkplek in het laboratorium van Storteboom

De uitbreiding van het laboratorium van Storteboom is een perfect voorbeeld van hoe een goed ontworpen en geoptimaliseerde werkplek kan bijdragen aan de efficiëntie en productiviteit van een bedrijf. VE-Systems heeft met maatwerk en advies op basis van gebruikerswensen gezorgd voor een naadloze integratie van nieuwe werkplekken, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Resultaat: een geslaagd project dat enthousiast door medewerkers is ontvangen en dat VE-Systems vol trots aan hun portfolio kan toevoegen. Of het nu gaat om laboratoria, cleanrooms of andere werkruimtes, VE-Systems blijft zich inzetten voor het leveren van innovatieve en op maat gemaakte werkplekoplossingen die voldoen aan de behoeften van hun klanten.

Meer weten?

Ben jij benieuwd naar de vele oplossingen die VE-Systems te bieden heeft op het gebied van stellingen, RVS werkinrichting en/of opslag? Neem dan contact op met VE-Systems voor meer informatie. Meer weten over andere cases? Lees er meer over op de cases overzichtspagina.

Producten bij deze case